کتاب اولترا رانینگ برای دویدن بیش از پنجاه کیلومتر (Running Your First Ultra)، بر اساس تجربهای نویسنده تهیه شده است که به معرفی موثرترین و آسانترین روشهای تمرینی برای افزایش توان و رسیدن به استقامت بالا معرفی شده است.
[su_accordion][su_spoiler title=”فهرست مطالب” open=”no” style=”default” icon=”plus” anchor=”” class=””]
- پیشگفتار
- مقدمه
- اولترا مارتن
- ترفندهها
- تمرینات ذهنی
- جلوگیری از آسیبدیدگی
- نیروها
- لباس
- تداوم
- حفاری عمیق
- روز مسابقه
- حرکت
- بازیابی
- گام بعد
- جمعبندی
- درباره نویسنده
- تقدیر و تشکر
- منابع علمی
- واژه نامه
[/su_spoiler]
مطالب کتاب در قالب فصلهای مجزا تقسیمبندی شدهاست. در ابتدا مباحث مرتبط با دوی استقامت قرار گرفته است و تمرینات مرتبط با مهارت ذهنی بیان شده است. در ادامه اصول آماده سازی برای مسابقه و افزایش توان جسمی بیان شده است. همچنین، روشهای بازیابی و ریکاوری در ادامه قرار گرفتهاست.
کتاب اولترا رانینگ برای دویدن بیش از پنجاه کیلومتر در سایت ناشر آن، به مبلغ پانصد هزار تومان قیمت گذاری شده است. مشخصات کامل این اثر، به همراه محتوا و متن کتاب در سایت گوگل بوک قابل مشاهده است.
نویسنده کتاب، کریسی موهل (Krissy Moehl)، به مدت پانزده سال است که به عنوان ورزشکار اولترا رانینیگ مشغول به فعالیت است. او تا کنون چندین عنوان کتاب در این زمینه منتشر نمودهاست و کلاسهای آموزشی بسیاری را برقرار نمودهاست.
نکات تناسب اندام | پُلی به دنیای بهترین منابع ورزشی








